Blog

CCSG BULLETINS

CCSG BULLETINS

Alle CCSG Bulletins van Vol. 1, #1 tot  Vol. 46, #4 zijn als pdf beschikbaar; gratis.  De bulletins zijn volledig doorzoekbaar; er zijn handige indexen op de classificatiecode, titelwoorden, en auteur. Zie:    https://www.rpsl.org.uk/.

AGZ Zensur

AGZ Zensur

De heer Wolfgang Vogt, voorzitter van Arbeitsgemeinschaft Zensurpost, was zo vriendelijk de AGZ Rundbriefe te digitaliseren en op te sturen. De Rundbriefe zijn doorgenomen; van een aantal artikelen zijn de bibliografische gegevens opgenomen op deze website, bij de literatuur. Grote dank voor deze belangrijke informatie.

AGZ en CCSG

AGZ en CCSG

Er is begonnen met de indexen door te nemen van de Civil Censorship Study Group (CCSG) en de Arbeitsgemeinschaft Zensurpost (AGZ). De wat algemenere artikelen komen in aanmerking opgenomen te werden.

REACTIES

REACTIES

Een aantal belangrijke en interessante reacties gehad op de website. Komt de kwaliteit van de website ten goede. Jan Heijs;     postoorlog; http://www.postalwar.info. Een waardevolle bijdrage, resulterend in een aanpassing van de website; postoorlog wordt een aparte censuurrubriek. Verder belangrijke reacties van; Jan Kaptein; het Baltisch gebied, http://www.hetbaltischegebied.nl  Jan Mulder; Contactgroep Oost Europa, www.fcoe.nl Jan Jansen; Contactgroep Oost Europa, www.fcoe.nl Paul Gimberg;  Studiegroep Britannia, https://www.sgbritannia.nl/about Jos Strengholt; Contactgroep Islamitische Wereld, http://www.pv-al-barid.com/Home/ Vincent Prange; postzegelvereniging FILITALIA, http://www.filitalia.nl Henk P. Burgman; Nederlandse Filatelisten Vereniging Skandinavië,  https://www.nfvskandinavie.com/nfvs.php Henk Vleeming; Corinphila, https://corinphila.nl/nl/home# Gerard van Welie;  Nederlandse Academie…

Lees Meer Lees Meer

BLOG POSTCENSUUR

BLOG POSTCENSUUR

De website is bijna klaar om te publiceren. Gezien de doelstellingen zal de website nooit klaar zijn; er zullen altijd aanvullingen en verbeteringen zijn. Commentaren, aanvullingen en verbeteringen zijn welkom; ze zullen evt. met naamsvermelding opgenomen worden. ..